Bijscholingsdag Heppiemassage

Datum en locatie

Zondag 22 september 2024 

Integrama, Outgaarden, Vlaams-Brabant, België


Voor wie:

Voor iedereen die reeds de tweedaagse opleiding Heppiemassage volgde, de technieken van de Heppiemassage nog voldoende beheerst en nieuwe technieken en vormen wil leren om nog meer aanbod te hebben.

Toch opfrissen? Schrijf je dan ook  in voor de opfrisdag de dag ervoor!


Inhoud:


* Heppiemassage zittend, bv bij iemand in een rolstel of iemand die niet wil of kan liggen


* Pulsen in zijlig: Een techniek uit de dynamische massage waarbij je de ontvanger in een constante wiegbeweging brengt. Dit werkt op zich al rustgevend, maar gaat ook op een dieper niveau spanningen wegnemen. Een mooie aanvulling bij de gewone Heppiemassage en heel nuttig bij kinderen die enkel in zijlig willen of kunnen liggen. We overlopen ook hoe je de andere bewegingen in deze houding kan toepassen.


*Buikmassage: Spanning en stress uit zich bij kinderen vaak in buikpijn. Ook constipatie komt vaak voor. We masseren de buik al in de strijkmassage, maar breiden dit nu uit met bijkomende technieken. We maken ook een nieuwe olie, speciaal voor de buik.


*Meditatie, visualisatie en ademhalingsoefeningen bij hoogsensitieve kinderen of kinderen met ADHD: We leren een paar eenvoudige technieken om extra ondersteuning te geven voor tijdens of na een Heppiemassage en om het kind ook thuis handvatten te geven om ontspanning te vinden op momenten van overprikkeling en onrust


Prijs:

90 €  pp incl.  syllabus van de nieuwe bewegingen, een nieuwe olie , drank en tussendoortjesInschrijven:

Mail naar andreeborguet@gmail.com

Bel, stuur of app naar 0484/ 67 78 70 en vermeld jouw emailadres en voor welke cursus je in wil schrijven

Na inschrijving ontvang je via mail een inschrijfbevestiging met alle verdere info en betaalinstructies