Basis relaxatiemassage

 

Data : 24 en 25 augustus 2024


Uur : 10-18 u

Locatie: Centrum Levenspad, Gallicstraat 5, 3300 Tienen, vlot bereikbaar via E 40 


Prijs : 190 euro  Voor 14 lesuren in beperkte groep (max. 10) onder professionele begeleiding, gebruik van alle materiaal, een syllabus, flesje olie, drank en tussendoortjes.

(Een lunchpakket breng je mee. )

Voor wie :

Voor iedereen die met hart en ziel wil leren masseren.

Er is geen enkele voorkennis vereist, maar ook mensen met ervaring die willen opfrissen zijn heel erg welkom.

Je hoeft geen massagepartner mee te brengen, maar dat mag natuurlijk wel.

 

Wat kan je verwachten?

Dit is een weekend om heerlijk te genieten van het aanraken en aangeraakt worden. In een respectvolle, ontspannen sfeer en met veel zorg voor jezelf en elkaar leer je onder ervaren begeleiding de basis van een intuïtieve relaxatiemassage aan.

Intuïtieve massage  is een holsitische ontspannende lichaamsmassage met olie. Bij deze massagevorm staat respectvol huidcontact centraal, maar ook de spieren krijgen de nodige aandacht.  Met lange strijkbewegingen wordt er olie op het lichaam aangebracht, de spieren worden gekneed en met diepere bewegingen uitgenodigd spanning los te laten. Je leert een aantal basisbewegingen waarmee je intuïtief en afgestemd op de ontvanger jouw eigen massage kan creëren.

We gaan hierin verder dan enkel het aanleren van massagetechnieken

Er wordt veel aandacht besteed aan hoe je kan geven zonder jezelf weg te geven,  hoe je aanwezig kan blijven in de aanraking en vanuit jouw hart kan masseren. Ook als ontvanger krijg je tips hoe je je nog meer kan overgeven aan de aanraking, erin kan ontspannen en ervan mag genieten.

Zo wordt een massage, naast een ontspannende weldaad voor spieren en gewrichten ook een bijzondere woordeloze ontmoeting tussen twee mensen en die magie wil ik jou heel graag laten ervaren.


En hoe gaat dat dan?

Na een korte kennismaking doen we enkele voorbereidende oefeningen om ons lichaam en onze handen klaar te maken voor de massage en onze energie bij onszelf te bundelen.

De massage wordt stap voor stap, lichaamsdeel per lichaamsdeel getoond en daarna onder begeleiding ingeoefend De lichaamsdelen die we niet masseren bijven bedekt. Je kiest zelf of je met of zonder slipje gemasseerd wordt.

Bij een intuïtieve massage worden de geslachtsdelen nooit mee gemasseerd en diegene die masseert houdt zijn-haar kledij aan. 

Er is veel aandacht voor respectvolle aanraking en veel  zorg voor jouw grenzen. 

Je gaat beurtelings geven en ontvangen. Je wordt uitgenodigd regelmatig van massagepartner te wisselen om zoveel mogelijk verschllende lichamen, energieën en behoeftes  te ervaren, maar niks moet. 

We masseren aan massagetafels.

Er is tussendoor ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen en er is veel persoonlijke, afgestemde begeleiding.


Inschrijven

Deze workshop is volzet

Je kan aanmelden voor de wachtlijst, dan verwittig ik jou als er een plekje vrijkomt!

Mail naar andreeborguet@gmail.com

Bel, stuur of app naar 0484/ 67 78 70 en vermeld jouw emailadres en voor welke cursus je in wil schrijven

Na inschrijving ontvang je via mail een inschrijfbevestiging met alle verdere info en betaalinstructies


Twijfel je of deze cursus voor jou geschikt is, heb je vragen of bedenkingen, contacteer me dan gerust